Ron Kjernell

Ron Kjernell

Om mig


Hej, Ron Kjernell heter jag. Jag är född i Stockholm, uppvuxen på landsbygden utanför Mariestad och kom till mina sinnens fulla bruk 1998 då jag flyttade till Göteborg. Jag bor idag i Landvetter tillsammans med min hustru och våra två hundar. 

Jag har jobbat på Nestil sedan 2007 och har alltid gillat den personliga kontakten vi har med våra kunder. För mig är det människan jag pratar med som är viktigast av allt och att jag kan bistå med sådan hjälp att personen i fråga blir mer än nöjd med resultatet. Jag ansvar för säkerhetsbiten i vår Hostingverksamhet gällande bland annat Brandväggar, Endpoint security (Antivirus) och switchar och är en certifierad UTM Architect. 

Sedan jag var 13 år gammal har jag studerat Budo (Japansk kampkonst). Jag är idag instruktör inom Ninjutsu på Bujinkan Dojo Göteborg i Gårda och har som ni förstår ett brinnande intresse av Budo och ett starkt Japanintresse. Med jämna mellanrum besöker jag Japan för att träna och studera Ninjutsu under stormästaren. Då åker jag till Noda som ligger i Chiba provinsen, ca 1 timma utanför Tokyo. Där studerar  jag vid Bujinden – Bujinkan Honbu Dojo, som är huvudsätet för den stil jag studerar och instruerar inom.