Pelle Lundberg

Pelle Lundberg

Om mig


Hej Pelle Lundberg heter jag!

Det roliga och utmanande med min roll som VD på Nestil är att det innefattar så många olika arbetsuppgifter, på förmiddagen kan det vara ett kundbesök för att diskutera en ny skrivare och på eftermiddagen kan det vara ett ledningsgruppsmöte där vi diskuterar företagets framtidsvisioner. Ingen fråga är för liten och ingen fråga är för stor, min belöning är nöjda och återkommande kunder!

Jag är en entreprenör ut i fingerspetsarna och min styrka är att jag ser helheten, när diskussioner kommer in på detaljnivå så tappar jag fort intresset, att detta både är en styrka och en svaghet är jag fullt medveten om men sån är jag!
Min familj, Petra och våra tre barn Julia, Erik & Mathilda  lever i nuet och njuter fullt ut av alla dagar vi får vara tillsammans, hemma eller på någon spännande resa. Vi är nog ganska sociala också och vi älskar att bjuda hem goda vänner för umgänge och en god bit mat. När jag behöver vara för mig själv går jag ut i vår trädgård och krattar löv eller grus och är det en ledig höstdag så tar jag mig gärna ut i svampskogen och fyller mina korgar med skogens guld!