Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling


Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Storgöteborg

Kontaktperson City / Öst / Mölndal / Kungsbacka: Jonas Berglund
Kontaktperson Väst / Hisingen / Torslanda: Dennis Johansson

Hemsida: www.lansfast.se

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är ett välkänt varumärke inom fastighetsförmedling med lokalkontor på de flesta större orter i landet.

Nestil är leverantör av Nätverkstjänster och Dokumenthantering för LF:s alla sex kontor i Storgöteborg.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling var Nestils allra första kund i Business Hosting, sommaren 2007 flyttade vi över all data till oss och de stationära servrarna stängdes därefter ner för gott.
Redan från allra första början är vi också deras skrivarleverantör och en av anledningarna var såklart att de ville ha nära Partner som tar ansvar för både nätverkstjänster & dokumenthanteringen.
Då mäklare ofta jobbar kvällar och helger är det ett måste för dem att ha en driftsäker IT Miljö så när LF:s medarbetare är nöjda då vet vi på Nestil att vi gör ett bra jobb! Vår First Line Support tjänst som också till stor del är utvecklad i samråd med LF är mycket uppskattad då både IT & printtekniker finns att nå när något måste åtgärdas akut, det kan t e x vara en visning på kort varsel och ett antal beskrivningar som måste bli klara i tid.

Att allt fler företagare idag vill ha en och samma leverantör för både IT och skrivarmiljöerna är ganska naturligt då specialmjukvaror av olika slag ofta är integrerade med skrivarna och då vill man ha ansvaret på ett och samma ställe.