Business Hosting

Business HostingFler och fler företag upptäcker fördelarna med att ha en hostad IT-lösning istället för att lägga dyrbar tid på att hålla sin egen IT-miljöuppdaterad. Med egna virtuella servrar i Business Hosting blir din IT-miljö flexiblare, säkrare och klart mer kostnadseffektiv. Det blir också enklare för dig då du kan jobba var du vill, när du vill. När vi diskuterar Business Hosting med våra kunder pratar vi nästan aldrig teknik, det intressanta är vilka funktioner du som kund vill ha.

 

Business Hosting är vår helt egna IT -lösning

Det finns många olika typer av molntjänster och de allra flesta mindre och medelstora IT företag är tredjepartsleverantörer åt stora hostingbolag. Vi på Nestil går som vanligt vår egen väg och har utvecklat en egen IT-lösning som vi själva äger och vidareutvecklar. Det finns många fördelar med detta och den viktigaste är att vi nu kan skräddarsy lösningar för vart och ett av de företag som är kunder till oss. Ett annat och nog så viktigt argument är att vi kan ta hela ansvaret.

Business Hosting är placerat i säker datahall

Vi har valt att placera Business Hosting i en av Göteborgs säkraste datahallar som ligger på några minuters bilväg från Nestil. Att bygga upp en säkerhet som ens är i närheten av den som vi har där hade varit omöjligt för oss och då säkerhet är ett av våra fyra ledord så tummar vi självklart inte på det.

Enklare

Vill du ta med dig kontoret ut på stan, hem, till stugan eller på semestern? Bra, det ordnar vi! Med Business Hosting kan du jobba var och när du vill.

Flexiblare

Att investera i servrar som garanterat täcker behovet några år framöver kan vara svårt och dyrt. Med Business Hosting är dina virtuella server månad för månad alltid rätt dimensionerad.

Säkrare

Vi har valt att placera Business Hosting i en av Göteborgs säkraste serverhallar. Du kan lugnt luta dig tillbaka, vi tar hand om driften 24h om dygnet året runt!

Grönare

Nu kan du förenkla och effektivisera dina affärer och samtidigt göra en insats för miljön. Vår virtuella servermiljö är naturligtvis skonsammare för miljön än hundratals små stationära servrar.

Så ser trenden ut

”Oavsett vilka lösningar och produkter som lanseras nästa år är det användarna som tar initiativet. Användarna kommer arbeta var som helst, när som helst, och på vilken enhet som helst.” Thobias Arnesson, ATEA Sverige AB

”Den absolut viktigaste trenden under det närmaste året blir säkert att företag i ännu högre utsträckning vågar ta steget och även flytta sina mest verksamhetskritiska system till det så kallade molnet”, säger Per Werngren, samtidigt betonar han att det inte handlar om det publika molnet utan om betydligt säkrare, mer privata moln.” Per Werngren, CEO för Idenet AB

”En viktig trend är att allt fler betraktar lösningar i molnet som ett realistiskt alternativ. Själva idén är ju långt ifrån ny, det handlar mer om att tiden är mogen – tekniskt, ekonomiskt och inte minst mentalt.” Steinar Andersen är CEO för konsultföretaget SQL Service AB i Stockholm

”Att fler och fler företag och organisationer väljer molnbaserade lösningar är ingen trend, det är ett etablerat faktum.” Stefan Faith-Ell, VD Alterview.

 

25 bra skäl att välja Business Hosting, vilka är viktiga för dig?

 1. Inga investeringar.
 2. Ni spar en hel del tid då ni nu slipper hela hanteringen kring inköp av egna servrar, backupfunktion, UPS etc.
 3. Ni behöver inte längre ha eget server rum med all säkerhet, kylning etc som kan behövas.
 4. Ni får alltid en servermiljö som motsvarar ert dagsbehov = 100% nyttjandegrad.
 5. Ni arbetar lika effektivt hemma, på kontoret eller när ni är på resande fot om ni har en bra uppkoppling.
 6. Om Ni har ett 3G eller 4G kort i Er bärbara dator kan ni i princip jobba var ni vill bara det finns internettäckning.
 7. Alla applikationer på fjärrskrivbordet backas upp automatiskt 3ggr dagligen, minimal risk att tappa viktig data.
 8. Ni har alltid tillgång till de senaste uppdaterade programvarorna från Microsoft i vår miljö.
 9. Alla på företaget har alltid samma version av Microsoft Office programmen.
 10. När ni får en ny medarbetare löser vi omgående så att den personen fått egen e-mail, tillgång till rätt mappar, tillgång till rätt nivå i affärssystemet etc.
 11. Om en medarbetare slutar så spärrar vi omgående den personens alla rättigheter att maila eller logga in i systemet över huvud taget.
 12. Om din personliga dator går sönder kan du omgående jobba vidare med en annan dator då all information ligger i Business Hosting systemet.
 13. Ni kan lägga hela er IT miljö, eller valda delar av den i Business Hosting.
 14. Ni behöver ingen egen IT kunskap, det räcker att ni vet vilka funktioner ni behöver.
 15. Vid drifts start hjälper vi er att få den bästa tänkbara strukturen med exempelvis bra mappsystem
 16. Er (eventuella) IT ansvariga besparas en hel del arbete då vi sköter hela driften.
 17. Business Hosting är i regel billigare än att köpa in egna servrar med driftsavtal.
 18. Alla Business Hosting kunder har ett avtal med löpande bindningstid på 3 månader, vem vill binda upp sig på ett, två eller treårskontrakt idag?
 19. I Business Hosting avtalet ingår tillgång till Nestil First Line Support som är bemannad alla vardagar från 08:00 till 17:00, telefonsupport ingår och vi har här även möjlighet att hjälpa er remote eller på platsen.
  Vid akuta problem ringer Ni oss och får hjälp direkt, ej akuta problem mailas till support@nestil.se
 20. I Business Hosting avtalet ingår halvårsvisa utvecklingsmöten med er för att diskutera era framtidsplaner.
 21. Business Hosting är under ständig vidareutveckling för alla kunders bästa.
 22. Business Hosting är vår helt egna produkt som vi själva äger och vi kan skräddarsy din IT miljö efter dina behov.
 23. Business Hosting är placerad i IP-Onlys serverhall i Tagene vilken är en av Göteborgs säkraste.
 24. Ur miljösynpunkt är Business Hosting den klart bästa IT lösningen då råvaruåtgången är en knapp tiondel, antalet bilresor till och från våra kunder blir dessutom minimerade.
 25. Att molnbaserade IT lösningar är framtiden är de allra flesta överens om men många tycker fortfarande att det känns osäkert. I Business Hosting finns all din data i vårt system i Göteborg!