IT TJÄNSTER

IT TJÄNSTER

Din engagerade IT Partner

IT TJÄNSTER


Fler och fler företag upptäcker fördelarna med att lägga ut IT-driften istället för att lägga dyrbar tid på att hålla sin egen IT-miljö uppdaterad. Med Business Hosting blir din IT-miljö flexiblare, säkrare och klart mer kostnadseffektiv. Det blir också enklare för dig då du kan jobba var du vill, när du vill. När vi diskuterar IT-lösningar med våra kunder pratar vi nästan aldrig teknik, det intressanta är vilka funktioner du som kund vill ha.

Business Hosting


Business Hosting är samlingsnamnet för vårt kompletta IT-tjänsteutbud och vi designar alltid en kundanpassad och flexibel lösning efter dina specifika behov.

Läs mer

IT Tjänster


Med vårt samlade tjänsteutbud är vi fullt ut din IT-avdelning om du så önskar, eller om du bara vill nyttja enstaka tjänster så går det också bra. Du väljer!

Läs mer

Support


Tillgängligheten till snabb support är det absolut viktigaste när du får akuta IT-problem. Nestil First Line Support är en förstklassig tjänst som alla våra avtalskunder har tillgång till!

Läs mer

Hårdvara


Vi handlar av de stora IT-distributörerna till bra avtalspriser, låt oss hjälpa dig att hitta rätt produkter för just ditt användningsområde.

Läs mer