SharpSharp skrivare för dokumenthantering

Sharps försäljnings- och supportorganisation samarbetar över gränserna. Detta innebär att vi på Nestil både löser enstaka affärer inom vårt eget affärsområde och större landsomfattande installationer tillsammans med våra kollegor inom landet och i övriga Norden. Nestil är en dedikerad SHARP-partner sedan drygt 40 år, vi kan SHARP.

Glöm knappar och instruktionsböcker. På Sharps mest efterfrågade system sköter du allt från en tydlig pekskärm med svepnavigering, designad efter ditt arbetssätt och dina önskemål. SHARP ger dig en driftsäker och kostnadseffektiv plattform med ett användarvänligt gränssnitt. Att du kan producera utskrifter med marknadens högsta upplösning är en självklarhet.

Se Sharps sortiment


Fyra populära SHARP-tjänster

Sharp Optimised Services

Med Sharp Optimised Services, SOS, får alla våra avtalskunder service på en helt ny nivå! Vi får maskinens statusrapporter i realtid, vilket gör det möjligt att utföra underhållsservice och åtgärda fel innan det blir ett problem för dig. Tonerleveranserna blir automatiserade, du behöver inte lyfta på luren. Om du ändå vill komma i kontakt med oss, då har vi en first-line och ett support-team som är redo att hjälpa dig.

Follow Me Print

Om du vill ha kontroll över dina utskriftsvolymer och på ett säkert kunna hämta utskrifterna på valfri SHARP-skrivare, då är Follow Me Print lösningen för dig! Du hämtar dina utskrifter genom att slå in en kod alternativt dra din tag eller varför inte ditt passerkort, detta förhindrar spridning av känslig information och minskar mängden skräputskrifter som annars blir liggande i maskinen. Vi kan även lägga till en Client Billing funktion som gör att du kan registrera kopior och utskrifter i olika projekt som du sedan kan läsa av för att fakturera vidare.

Optimised Scanning

Med Optimised Scanning gör du informationen i företagets pappersbaserade affärsdokument tillgängligt i ett praktiskt, digitalt format. Med ett knapptryck skannar du dokument buntvis till sök- och redigerbara filer som skickas till önskade mottagare eller mappar. Vi kan till och med läsa av ett område på dokumenten för att automatiskt namnge och skicka till rätt destination. Exempel på användnings områden är inskanning av leverantörsfakturor till Ascendo, göra avtal och manualer tillgängliga (även i molnet) eller om du bara vill digitalisera dina pärmar.

Cloud Portal Office

Molntjänsten Cloud Portal Office låter dig arbeta hur och var du vill. Alla med en prenumeration kan skapa, komma åt, kontrollera och dela allt de vill direkt från smartphones, multifunktionssystem, surfplattor, datorer – eller varför inte från vår interaktiva whiteboard, SHARP Big Pad. Cloud Portal Office är mångsidigt, skalbart och säkert. Sharp har ett öppet operativsystem, så förutom mjukvaror från SHARP får du även tillgång till lösningar som utvecklas av tredjepartsleverantörer.

Vår IT-kompetens i kombination med innovativa lösningar från SHARP effektiviserar din vardag.

SHARP – ett bra miljöval.

svanen2  Energy_Star_logo_small

Finansiering

Vårt långa samarbete med SHARP Finans möjliggör en fördelaktig finansiering av både maskin, mjukvara och tjänster.