Frankeringsmaskiner

FrankeringsmaskinerGör din posthantering enkel och kostnadseffektiv med Neopost frankerings- och kuverteringsmaskiner.

Frankering

Nestil är ett Neopostcenter vilket innebär att vi är en lokal, kunnig partner med hög servicenivå och att vi alltid har tillbehör på lager. Vi bjuder på leverans, installation och serviceavtalet första året!

  • Du slipper köpa frimärken – ladda snabbt ner porto direkt från maskinen
  • Du sparar pengar på det lägre portot
  • Du får alltid ett korrekt porto – den inbyggda vågen gör jobbet åt dig.

Neopost frankeringsmaskiner kopplas upp mot nätet för snabb portoladdning och uppgraderingar. De har en tyst gång och ger perfekt tryck även på tjocka/ojämna försändelser.

Med SmartStart lägger du kuvertet på vågen och maskinen startar automatiskt när kuvertet lyfts av – inga onödiga knapptryckningar.

Neoposts frankeringsmaskiner – effektiva och användarvänliga!

Vi har effektiva och användarvänliga lösningar för alla tänkbara volymer och försändelser!

exe_is480_page3_39_0Neopost IS-280

Kuvertering

De flesta företag har fakturor, påminnelser, brev och information som måste skickas ut och ofta används mycket tid och resurser på dessa utskick. Det är många avdelningar eller funktioner i ett företag som kan ha stor nytta av en kuverteringsmaskin; ekonomi, försäljning, personal, den egna tryckeriavdelningen, m.fl.

Från några hundra kronor i månaden kan jobbet göras maskinellt. Utöver tidsvinsten går det att utnyttja portot ännu bättre genom att lägga med fripassagerare, försäljningsbrev eller annan information i samma kuvert som på så sätt distribueras gratis. Maskinerna använder vanliga  fukthäftande kuvert varför även kuvertkostnaden ofta kan sänkas.

kuvertering1kuvertering2