Branscher

BranscherRetail

Sharp Retail är ett branschanpassat kassasystem som är byggt för verksamheter med en bred produktflora som exempelvis; modebutiker, sportbutiker, blombutiker, närbutiker och detaljhandel.

Vi hjälper dig att få kontroll på lönsamheten, lagerstatusen, försäljningsstatistik och att få ut ekonomiska rapporter som underlättar i din affärsplanering och redovisning.

Via våra molntjänster kan du få ut relevant information när som helst, -var som helst. Dessa lättanvända och tillgängliga hjälpmedel gör att du får mer tid till att fokusera på din verksamhets vidareutveckling.

Hospitality

Sharp Hospitality är ett branschanpassat kassasystem som är konstruerat för att klara krävande restaurang och hotell miljöer. Systemet är också utvecklat för de krav och regler som är specifika för denna branschen, här i norden.

Behoven förändras i takt med att teknologin går framåt och möjligheterna blir fler. All nyutveckling och vidareutveckling av befintliga funktioner görs i samråd med våra kunder, detta gör att du kan känna dig trygg i att du alltid får en relevant och uppdaterad lösning.

Wellness

Sharp Wellness kan hantera flera företag i samma lösning vilket är mycket efterfrågat i hälsa och skönhets branschen. I systemet finns det en kalender med obegränsat antal användare som går att koppla direkt mot din hemsida så att kunder själva kan boka online.

När en bokning är gjord genereras en bekräftelse via sms eller mail till kunden, dagen före det bokade besöket går det också ut en påminnelse till kunden. Systemet minimerar på det sättet uteblivna besök och sena avbokningar.

Sharp Wellness hjälper dig att få kontroll på ditt företags lönsamhet, lagerstatus, försäljningsstatistik och andra ekonomiska rapporter som underlättar din planering och redovisning.

Supermarket

Sharp Supermarket har kopplingar till digitala vågar, sluten kontanthantering, elektroniska hyllkantsetiketter och direktinläsning av prisfiler.

Vi hjälper dig att få kontroll på ditt företags lönsamhet, lagerstatus, försäljningsstatistik och andra ekonomiska rapporter som underlättar din planering och redovisning.

Våra anpassade molntjänster ger dig relevant information nä som helst, -var som helst. I och med detta får du mer tid över till att vidareutveckla din affärsverksamhet.