Account Manager

Account Manager1966
… Nestil startar upp och samarbetet med Sharp påbörjas några år senare, de första 35 åren förser vi Göteborg med alla typer av kontorsmaskiner.
2000
… Vi hjälper gamla och nya kunder med effektiva lösningar för digital dokumenthantering
och vi bygger upp och underhåller kompletta IT-miljöer.
2007
… Vi lanserar vårt eget Private Cloud, Business Hosting, och vårt arbete med att befria kontoren från servrar har nu påbörjats.
2016
… Vi är ett väletablerat företag med ett helhetserbjudande inom hostade IT-tjänster och Sharps hela B2B sortiment, i november månad har vi vårt stora 50 års jubiléum!
2017
… De första femtio åren fokuserade vi på tekniken, nu känner vi oss mogna att addera på lite sälj också. Vi rekryterar vår nya Försäljningschef Magnus Stakkestad från Ricoh.

Vår vision…….

2019
… Vi är den mest välrenommerade helhetleverantören inom IT & Dokumenthantering i vårt affärsområde och ett av tre företag som kommer i ”top mind” när mindre och medelstora företag söker ny IT Partner.

 

Account Manager


Förutsättningar

Vi är en dedikerad Sharp Partner vilket innebär att vi har ett nära samarbete med Sharp inom affärsområdena; Dokumenthantering, Betalningslösningar och Visual Solutions. I vårt framgångskoncept ingår också vår egen unika IT-tjänst, där vi hostar hela eller delar av våra kunders IT-miljöer.

Arbetsuppgifter

Nu går vi in i en intressant expansionsfas med rekrytering av Account Managers inom våra affärsområden IT & Dokumenthantering och Betalningslösningar. Du är i stor grad med och påverkar uppbyggnaden av vår försäljningsorganisation och detta är  nyckeln till att vi skall lyckas med våra högt ställda mål.  Du skall med stort ansvar och hög aktivitet bygga upp en egen kundstock som du sedan kontinuerligt vidareutvecklar. Ett säkerställande av hög kundnöjdhet ligger också på ditt ansvar och det är av yttersta vikt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med driv och engagemang som värdesätter stort eget ansvar, du har förmåga att möta uppsatta mål. Du är relationsskapande och förutom att det är viktigt för dig att nå dina mål så bryr du dig det lilla extra om att kunden skall vara ”mer än nöjd”. Att du haft ett B2B säljjobb i en närbesläktad bransch tidigare är ett stort plus men inget krav. Att din personlighet passar in i vår företagskultur kommer också vara av största vikt, det är våra medarbetare som har gjort oss framgångsrika och det är också våra medarbetare som kommer att fortsätta att driva oss framåt.

Vi erbjuder

Följ med oss på en spännande resa med vidareutvecklingen av vårt helhetskoncept inom IT i kombination med Sharps tre affärsområden. Målmedvetenhet och en ständig strävan att överträffa våra kunders högt ställda förväntningar är vår vardag vilket en stark företagskultur borgar för. I uppstarten utbildar vi dig internt inom ditt specifika affärsområde och dessutom finns möjlighet att gå Sharp Business School. Vår försäljningschef finns sedan kontinuerligt vid din sida för du skall utvecklas som säljare och nå allt högre ställda mål.

Lön enligt överenskommelse.

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att ringa vår försäljningschef/Magnus Stakkestad på tel 0735-19 05 80.

Känns detta intressant och passande är du välkommen att skicka in ditt cv och personliga brev till jobb@nestil.se

Sista ansökningsdatum den 30 maj 2018.